BeTypical Automotive

Automotive

Welkom bij BeTypical Automotive, wij distribueren en beheren de sales voor diverse merken binnen de BeNeLux en Europa. Bekijk hieronder de diverse merken indien u interesse hebt in de B2B  mogelijkheden horen wij het graag. 

Voor veel van onze merken en diensten hebben we een partner website waar u meer informatie kunt vinden over de specifieke producten of diensten. 

We zijn  Europees distributeur voor IGL Coatings. Actief op verschildende markten, zowel automotive, maritime en industrieel.  

Voor professioneel gebruik hebben we B2B tarieven verschillende mogelijkheden om als reseller of gebruiker te beginnen.  

Voor meer informatie over de producten kunt u kijken op de website!

ga hier naar de website www.iglcoatings.nl

Auto Detailing

Detail Today Auto Detailing is een high end detailing studio. Wij leveren diensten als polijsten en herstellen van lek schades. Verder bieden we glascoatings en andere services aan om zo te komen tot het one-stop shop gevoel. 

Kijk voor meer informatie op www.detailtoday.nl

 

Koplampdokter is ons landelijk netwerkt voor het herstel van verweerde en doffe koplampen. We hebben verschillende locaties verdeeld over Nederland waar particulieren terecht kunnen. 

Voor de zakelijk automotive bedrijven hebben we de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het koplampdokter netwerk. 

kijk voor meer informatie op www.koplampdokter.nl 

Unilite led lampen

Unilite is een merk uit de UK gespecialiseerd in led lampen voor de professionele markt. Maar ook hebben ze een groot aantal betaalbare lampen in het assortiment voor de particuliere klusser. 

De producten van Unilite zijn robust en made to last. 

BeTypical Services & Distribution is verdelen van Unilite voor de benelux neem vrijblijvend contact met ons op voor de B2B mogelijkheden. 

Meer informatie vind je op www.unilite.co.uk