WebDesign & Development

Op zoek naar een nieuwe website?

Op zoek naar een nieuwe website of een nieuwe look van je oude website? Bij BeTypical helpen we je graag verder wij bouwen je website met passie en kennis terwijl we jou de volledige regie geven. Nadat we je website op en top hebben opgeleverd kun je zelf het onderhoud doen of dit aan ons overlaten. Wij ontzorgen je dan volledig voor een vast bedrag per maand zodat jij  focus kunt leggen op jou passie en kennis terwijl je website altijd up to date blijft. 

Voor meer informatie over WebDesign en Development lees dan rustig deze pagina is door, heeft je hierna nog vragen of wil je een vrijblijvende intake neem dan contact met ons op! 

website bouwen intake

Intake & Ontwerp

Na een vrijblijvend intake gesprek om te kijken of we als partijen wat voor elkaar kunnen betekenen hebben maken we een afspraak voor het maken van een design, bouw en realisatie plan. Hierin bespreken we alle wensen en mogelijkheden voor wat betreft jou idee van je website.

Op deze manier staan alle neuzen dezelfde kant op en komen we tot je online dream. 

 

Wij bouwen je WordPress website

WordPress

Verreweg de meeste websites bouwen we op basis van WordPress, dit omdat het gebruiksvriendelijk is en veel mogelijkheden bied. 

Verder ben je na een korte training zelf in staat om het basis onderhoud aan je website te doen mocht je dit willen. Zo niet dan helpen we je graag verder voor een vast bedrag per maand houden we je website up to date en 100% veilig. 

online marketing socialmedia marketing

SEO & Marketing

Ook voor de marketing en vindbaarheid van je website ben je bij ons aan het goede adres. 

uiteraard pakken we bij de bouw van je website de basis al goed aan, maar ook naar de toekomst toe moet je website zichtbaar blijven. 

Dit kan door de SEO te optimaliseren, actieve marketing op google en socialmedia. Ook hierin helpen we je graag verder zelf of met een van onze partners. 

Wil je meer informatie #JustAsk

Heb je intresse in een intake of wil je graag meer informatie vul het fomulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!